Enkelthed og tilgængelighed

kendetegner vores virksomhed.

365uptime opgave er, at gøre WAN infrastruktur lige så simpelt og enkelt som at åbne for vandet i vandhanen og helt naturligt forvente frisk og rent vand i rigelige mængder – helt uden at skulle forholde sig til den infrastruktur og proces der ligger bagved.

Enkelhed og tilgængelighed er vores primære kendetegn, og det afspejler sig fra første besøg på vores hjemmeside og til maksimalt 48 timer senere, hvor du som kunde kan tænde for 365uptime boxen og opleve robust og sikkert Internet eller site-to-site WAN forbindelse.

Kun gennem et superoptimeret teknisk setup, dedikerede og engagerede medarbejdere, og nøje udvalgte samarbejdspartnere kan vi opfylde vores kunders forventninger. Det betyder, at 365uptime kontinuerligt er opmærksomme på – kun at love det vi holder.

Skulle vi imod forventning ikke levere som aftalt, gælder vores første leveregel om at være de bedste også når noget går galt uden yderligere diskussion.

Har du ideer eller forslag til hvordan vi kan gøre vores services og produkter endnu bedre hører vi naturligvis gerne fra dig. Send os en besked ved at benytte vores e-mail info@365uptime.net eller tryk på knappen herunder.