Key Account Manager, Sikkerhed & Overvågning

Kom med på vinderholdet og udvikl dit talent.

Brænder du for at komme med på et vinderhold, og selv være med til at skabe din kommende karriere i en ekspansiv og vækstorienteret virksomhed, der med solid investorkapital i ryggen, og et unik patenteret IT produkt, er klar til at udfordre den traditionelt tænkende del af IT-branchen?

365uptime tilbyder spændende og krævende udfordringer til de rette talenter, og vi søger til snarlig ansættelse Key Account Managers til hovedkontoret i Støvring. Vi stiller store krav, men er også parate til at belønne dine kompetencer og erfaring som professionel B2B sælger. Du får ansvaret for at udvikle og engagere din egen kundeportefølje i tæt samarbejde med et kompetent teknisk bagland og dedikerede kollegaer.

Arbejdet foregår med udgangspunkt fra vores hovedkvarter i Støvring, men du skal forvente at størstedelen af arbejdstiden foregår ude hos kunderne. Du kommer også til at deltage i faglige arrangementer og events, ligesom deltagelse i relationsskabende faglige og sociale netværk forventes.

Proaktiv profil med kommerciel forståelse

Som person er det din vinderindstilling, og din evne til at kunne begejstre andre vi først og fremmest søger. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du har en merkantil eller teknisk uddannelse og gerne erfaring indenfor professionelt salg af IT-netværk og WAN infrastruktur. Din succes i stillingen afhænger nemlig også af dine evne og vilje til at forstå kundernes forretning og købsbehov.

Du har:

• Teknisk og konceptuel forståelse for IT og netværk i særdeleshed
• Dokumenteret salgserfaring helst med salg af IT services
• Evnen og lysten til hurtigt at tilegne dig viden om SD-WAN teknologi
• Gennemslagskraft på alle niveauer og velformuleret i skrift og tale
• Evnen til at skabe varige relationer både eksternt og internt
• En overbevisende og tillidsskabende fremtræden
• Et højt drive og bliver motiveret af at være i en resultatorienteret organisation
• Evnen til at holde mange bolde i luften
• Lysten til at leverer til det aftalte og tage ansvar

Noget for noget…

Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af et stærkt team, hvor du får masser af faglige udfordringer og ansvar, der matcher og udvikler dine kompetencer.

365uptime tilbyder fælles overskudsdeling, pensionsordning, sundhedsforsikring og kantineordning. Herudover får du PC og mobiltelefon samt faglige og sociale arrangementer. Vi tilbyder en fast månedsløn kombineret med en attraktiv bonusordning, som er konkurrencedygtig, og tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så klik på “Ansøg stillingen” og upload CV og ansøgning.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Henrik Hartvig på +45 29 72 42 27.

Ansøg stillingen
Se mere om os
Find os på facebook
Se video på YouTube
Find os på LinkedIn
Ansøg stillingen