Nyhed

IT-Branchen får sit eget redningskorps

Af 12. februar 2018 Ingen kommentarer

IT-BRANCHEN FÅR SIT EGET REDNINGSKORPS

Den Nordjyske virksomhed 365uptime, der normalt beskæftiger sig med at levere fejl-tolerante netværksopkoblinger med 100% oppetid, har netop introduceret en helt ny redningstjeneste, som gør det muligt at genetablerer virksomheders Internet og netværksopkoblinger indenfor få timer.

Tjenesten leveres afhængig af kompleksitet og kundens behov enten som en ambulancetjeneste hvor 365uptime rykker ud med et mobilt netværkscenter, der har mulighed for samtidigt at anvende f.eks. mobildata eller satellitdata fra alle operatører i Danmark, Sverige og Norge.

Alternativt tilbyder 365uptime at levere et Rescue-kit indenfor maksimalt 2 timer overalt i Danmark (typisk indenfor ½-1 time). Her leveres en kuffert med en multikanal router sammen med nødvendigt antenneudstyr. Uden nogen tekniske færdigheder kan Rescue-kittet tages i brug i løbet af kun 5-10 minutter.

Udover reelle ulykkestilfælde hvor et fiberkabel bliver gravet over, oplever 365uptime også i forbindelse med etablering af nye afdelinger og kontorer, at den bestilte netværksforbindelse ikke er blevet leveret som aftalt.

Andre relevante situationer kan være i forbindelse med sammenlægning af to virksomheder hvor der ofte kan opstå problemer med at få de sammenlagte virksomheders IT-systemer til at fungere i et og samme netværk. Med 365uptime redningstjenesten kan to virksomheders IT-systemer være koblet sammen indenfor maksimalt 48 timer overalt i Norden,

Uanset årsagen kan blot få timers nedetid, og manglende mulighed for at servicere kunder og samarbejdspartnere, hurtigt blive en bekostelig affære. 365uptime beskæftiger sig normalt med at levere netop fejltolerante netværksopkoblinger som garantere at virksomhedens forretningskritiske systemer altid er online.

Kontakt