Nyhed

Kom og mød 365uptime på IT-sikkerheds messen i Århus og København

 

IT-sikkerhed 2018 er en konference, som samler eksperter og praktiserende inden for IT sikkerhedsbranchen. 365uptime holder et oplæg omkring de muligheder vores netværksløsninger skaber indenfor sikkerhed af data.

Computerworld skriver dette om konferencen:

“Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer.

Både små kommuner, det danske forsvar og multinationale erhvervsgiganter som Mærsk og Deloitte har lært på den hårde måde, at de it-kriminelle hele tiden bliver dygtigere og mere udspekulerede.

Digitale masseødelæggelsesvåben som WannaCry og Petya har lammet tilfældige virksomheder over hele verden, og samtidig stiger antallet af målrettede phishing-angreb og email-svindel.
Angrebene koster virksomheder beløb i milliardklassen, og det står lysende klart, at it-sikkerhed er blevet forretningskritisk. For alle.

På konferencen it-sikkerhed 2018 tager vi temperaturen på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

Du kan blandt andet høre om:
– Hvordan de it-kriminelle i 2018 forsøger at få adgang til danske virksomheders fortrolige data
– Hvordan du implementerer god it-sikkerhed i en moderne virksomhedsstruktur
– Hvordan man bedst prioriterer sikkerheden i forskellige typer virksomheder
It-sikkerhed er forretningskritisk for alle. Men har du styr på, hvilken type sikkerhed, der er relevant for lige netop din virksomhed?”

Vi glæder os meget til nogle spændende dage, hvor vi er sikre på, at vi kan gøre en stor forskel.

Datoer:

Århus – 23.01.2018
København – 30.01.2018

Tilmed event i Aarhus Tilmed event i København